‘Bike your Business’ verbroedert met West-Vlaanderens Mooiste

V.l.n.r. André Henneco, voorzitter recreatieve sportbeoefening West-Vlaanderen, Jules Vandergunst, voorzitter van Wielerbond Vlaanderen, en Marc Van der Schueren, CEO van Wielerbond Vlaanderen. (Foto JD)
Redactie KW

Wielerbond Vlaanderen ontwikkelde een fietsproject dat gericht is naar de bedrijfswereld toe: ‘Bike your Business’. Ze sloegen de handen in elkaar met West-Vlaanderens Mooiste, dat is de Roeselaarse fietsvierdaagse die plaatsvindt van 20 tot en met 23 augustus.

Sporten met collega’s van het werk zorgt voor een betere conditie en gezondheid, het stimuleert de collegialiteit en de sfeer en het heeft zelfs een positieve uitwerking op de efficiënte werking in het bedrijf. Vanuit dit idee ontstond het project ‘Bike your Business’, waarbij bedrijven aangesproken worden om fietsinitiatieven te nemen.

Fietsen in het kader van het bedrijf zal ook gebeuren tijdens de fietsvierdaagse van 20 tot 23 augustus. Daarnaast zal het bedrijfsfietsen ook plaatsvinden tijdens de Polder- en bossentocht op 16 mei, de rit Roeselare-Catsberg op 13 juni, de Heuvelrugtocht op 27 juni en de Jurgen Vandewalle Classic op 1 augustus.

(JD)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier