Dinner in the Sky is een concept dat eerder al de wereld rondreisde met bekende sterrenchefs op locaties in Rio de Janeiro, Toronto of Sydney. Vorig jaar reisde het concept door naar Alden-Biesen en Brussel. In 2020 komen daar nu Antwerpen en Kortrijk bij. De gasten kunnen samen met een Kortrijkse chef een gastronomische topervaring beleven op een prachtige locatie in de binnenstad. De exacte locatie wordt later bekendgemaakt.

Er zijn elke dag één lunch en twee avondsessies waarop men kan inschrijven. Bij iedere sessie is er plaats voor 22 gasten. Wie plaats zal nemen achter het fornuis volgt binnenkort. Wie ondertussen meer info wenst of op de hoogte wil blijven van de reservaties kan terecht op www.dinnerinthesky.be/kortrijk.

Schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) is alvast opgetogen met de komst van Dinner in the Sky. "Het is fantastisch dat men Kortrijk kiest als een van de nieuwe locaties. Dit bevestigt nogmaals dat we als stad ook culinair heel wat te bieden hebben", zegt hij. "We hebben hier heel wat gevestigde waarden én opkomend keukentalent. Tijdens de tweede week van september, de Kortrijkse Week van de Smaak, zullen we hen ook extra in de kijker zetten."

Dinner in the Sky is een concept dat eerder al de wereld rondreisde met bekende sterrenchefs op locaties in Rio de Janeiro, Toronto of Sydney. Vorig jaar reisde het concept door naar Alden-Biesen en Brussel. In 2020 komen daar nu Antwerpen en Kortrijk bij. De gasten kunnen samen met een Kortrijkse chef een gastronomische topervaring beleven op een prachtige locatie in de binnenstad. De exacte locatie wordt later bekendgemaakt. Er zijn elke dag één lunch en twee avondsessies waarop men kan inschrijven. Bij iedere sessie is er plaats voor 22 gasten. Wie plaats zal nemen achter het fornuis volgt binnenkort. Wie ondertussen meer info wenst of op de hoogte wil blijven van de reservaties kan terecht op www.dinnerinthesky.be/kortrijk.Schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester) is alvast opgetogen met de komst van Dinner in the Sky. "Het is fantastisch dat men Kortrijk kiest als een van de nieuwe locaties. Dit bevestigt nogmaals dat we als stad ook culinair heel wat te bieden hebben", zegt hij. "We hebben hier heel wat gevestigde waarden én opkomend keukentalent. Tijdens de tweede week van september, de Kortrijkse Week van de Smaak, zullen we hen ook extra in de kijker zetten."