2be/The Beerwall is een bekende bierwinkel en -café in de Wollestraat in Brugge. De zaakvoerders lieten donderdagmiddag op Facebook weten tijdelijk de deuren te sluiten. "We bevinden ons in een tijdelijke crisis", klinkt het.

"We hechten veel belang aan de veiligheid en het welzijn van onze werknemers én onze klanten. Daarom hebben we beslist om onze zaak te sluiten. Zolang er geen volledig en eenduidig nieuws is over het virus, hebben we ons personeel gevraagd om thuis te blijven. De toekomstige veiligheid van onze werknemers, onze klanten en de bevolking zijn momenteel onze grootste zorg. We zullen de situatie 24 uur per dag in de gaten houden en informeren jullie van zodra we zelf meer weten."

2be is een bekende zaak in het centrum van Brugge en heel populair bij toeristen.

COVID -19 VIRUS OUTBREAK Dear clients We do find ourselves in the middle of a temporary crisis. Our shop and bar is...

Geplaatst door 2be in brugge / The Beerwall op Donderdag 12 maart 2020
2be/The Beerwall is een bekende bierwinkel en -café in de Wollestraat in Brugge. De zaakvoerders lieten donderdagmiddag op Facebook weten tijdelijk de deuren te sluiten. "We bevinden ons in een tijdelijke crisis", klinkt het. "We hechten veel belang aan de veiligheid en het welzijn van onze werknemers én onze klanten. Daarom hebben we beslist om onze zaak te sluiten. Zolang er geen volledig en eenduidig nieuws is over het virus, hebben we ons personeel gevraagd om thuis te blijven. De toekomstige veiligheid van onze werknemers, onze klanten en de bevolking zijn momenteel onze grootste zorg. We zullen de situatie 24 uur per dag in de gaten houden en informeren jullie van zodra we zelf meer weten."2be is een bekende zaak in het centrum van Brugge en heel populair bij toeristen.