"Het leven zoals we het kennen is volledig veranderd", zegt de Brugse biersommelier Sofie Vanrafelghem. "Afspreken met vrienden kan voorlopig niet meer. Thuis blijven, afstand houden en je handen wassen zijn nu de beste manieren om het aantal besmettingen af te remmen. Maar ik mis het al, het gezellig op café gaan en een bier delen met vrienden. Daarom ga ik opde Facebookpagina van Sofie's Worldeen virtueel café openen. Dit café gaat open op vrijdag 20 maart om 17 uur. Iedereen is welkom, maar je zult wel je eigen bier moeten mee brengen", lacht ze.

Interactie

Samen met de bezoekers zal ze enkele bieren degusteren. "Nieuwkomers, klassiekers, innovatieve en historische bierstijlen... Alles komt aan bod. De mensen kunnen in de reacties suggesties geven over welk bier ik zou moeten proeven en bespreken, of laten weten welk bier zij meebrengen naar ons virtueel café. Het is echt de bedoeling dat de mensen reageren, suggesties geven en vragen stellen. Op elke reactie zal ik antwoorden."

Uitlopen

"Net als in het café kunnen ze vrij weggaan, omdat ze moeten eten, of later binnenkomen. Normaal zal het café een uurtje open zijn, maar vermoedelijk zal dat - zoals ook doorgaans op café - uitlopen." (lacht)

Het virtuele café van Sofie Vanrafelghem opent vrijdag hier.

"Het leven zoals we het kennen is volledig veranderd", zegt de Brugse biersommelier Sofie Vanrafelghem. "Afspreken met vrienden kan voorlopig niet meer. Thuis blijven, afstand houden en je handen wassen zijn nu de beste manieren om het aantal besmettingen af te remmen. Maar ik mis het al, het gezellig op café gaan en een bier delen met vrienden. Daarom ga ik opde Facebookpagina van Sofie's Worldeen virtueel café openen. Dit café gaat open op vrijdag 20 maart om 17 uur. Iedereen is welkom, maar je zult wel je eigen bier moeten mee brengen", lacht ze. Samen met de bezoekers zal ze enkele bieren degusteren. "Nieuwkomers, klassiekers, innovatieve en historische bierstijlen... Alles komt aan bod. De mensen kunnen in de reacties suggesties geven over welk bier ik zou moeten proeven en bespreken, of laten weten welk bier zij meebrengen naar ons virtueel café. Het is echt de bedoeling dat de mensen reageren, suggesties geven en vragen stellen. Op elke reactie zal ik antwoorden.""Net als in het café kunnen ze vrij weggaan, omdat ze moeten eten, of later binnenkomen. Normaal zal het café een uurtje open zijn, maar vermoedelijk zal dat - zoals ook doorgaans op café - uitlopen." (lacht)Het virtuele café van Sofie Vanrafelghem opent vrijdag hier.