Bierfanaten brengen hulde aan overleden lid André Seynaeve

Tom Taveirne, Tina Jansseune, Robbie Defraeye, en Kathy Beyen. © Foto Coghe
Redactie KW

De Bierfanaten uit Koekelare organiseren op vrijdag 27 maart André Soirée, een unieke bierproefavond met exclusieve bieren uit de bierkelder van André Seynaeve.

Bierfanaat André uit Gistel overleed heel plots vorig jaar in oktober. Zijn familie contacteerde Robbie Defraeye, zytholoog en voorzitter van De Bierfanaten. Die ging een kijkje nemen en trof een schat aan exclusieve bieren aan. “Ik ben zelf veel met bier bezig, maar André had werkelijk een fantastische bierverzameling. Al die mooie, exclusieve flessen heeft hij perfect bewaard. We hebben al zijn flessen opgekocht en organiseren met die bieren een bierproefavond. Wat we zoal in het aanbod hebben? Een zeer unieke collectie geuzes, exclusieve bieren van de Struise Brouwers, verschillende jaargangen van Westvleteren…”, licht de voorzitter al een tipje van de sluier.

Iedereen is welkom op vrijdag 27 maart vanaf 19 uur in zaal De Blaaspijp. “Verwacht geen begeleide avond met uitleg, maar wel een gezellig samenzijn als ode aan André en zijn familie. De volledige opbrengst gaat naar het project Warme William. De missie van dit project is dat elk kind en iedere jongere zich goed in zijn vel voelt. De toegang is gratis, maar we vragen om op voorhand in te schrijven bij mij via robbie@debierfanaten.be of op 0473 63 52 09.”

(BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier