Bibliotheek van Westende sluit de deuren na de zomer

© LC
Redactie KW

De bib van Westende in de Westendelaan 311 sluit begin september de deuren. Het Trefpunt dat gevestigd is in hetzelfde gebouw verhuist naar de gebouwen van de nieuwe gemeenteschool De Duinpieper.

Het is nog mogelijk om boeken te ontlenen tot en met zaterdag 1 augustus en deze kunnen worden teruggebracht tot en met zaterdag 29 augustus. Er zal in de loop van de maand september een boekenverkoop worden voorzien, maar de exacte datum daarvoor is nog niet gekend.

Wel is overeen gekomen dat de prijs voor een boek 2 euro zal bedragen. Wie drie boeken koopt betaalt 5 euro. In het nieuwe trefpunt in De Duinpieper zullen geen boeken meer ontleend kunnen worden en zal het niet mogelijk zijn om tijdschriften te lezen. Wel zal het mogelijk zijn om de kranten te raadplegen, wifi te gebruiken en computers te raadplegen. Er zal ook een mogelijkheid zijn om koffie, thee of frisdrank te bekomen en kopies te nemen. (PBM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten