Bianca De Waele leidt nieuwe kinderopvang Bambino

Schepen Dominique Windels, Bianca De Waele, studente Catho Delbeke, schepen Lynn Callewaert, vast medewerker Hilde Vandekerckhove. © (Foto LOO)
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Bianca De Waele is zaakvoerder van de nieuwe groeps- en kinderopvang Bambino aan de Groot Brittanjelaan 35 in Harelbeke. “Ik doe al 17 jaar kinderopvang met hart en ziel”, aldus Bianca.

Bianca De Waele (45) genoot een opleiding als kapster. “Later behaalde ik mijn diploma in de verzorging. Dat lag me meer”, getuigt Bianca, die al 17 jaar kinderen opvangt. “Het begon als ‘nanny’ bij privégezinnen. Later wilde ik de stap zetten als onthaalmoeder.”

Eerst in de Heerbaan in Harelbeke en daarna in de woning aan de Vinkenstraat. Later verhuisde Bianca naar de huidige locatie aan de Groot Brittanjelaan. “We hebben eerst grote renovatiewerken uitgevoerd. Die zijn vorig jaar gestart in augustus en duurden tot mei van dit jaar. In deze tijd werd de kinderopvang opengehouden in onze privéwoonst, wat voor zeer drukke toestanden leidde ten huize De Waele-Ottevaere”, lacht Bianca. Zij is de partner van Tom Ottevaere en mama van Kenny, Kiara en Kasey en oma van Jesslynn. Bianca is plusmama van Xander en Warre, de zonen van Tom. “In Bambino werk ik samen met Hilde Vandekerckhove, een vaste medewerkster. We doen ook aan hulpverlening waar nodig.” “In Harelbeke zijn er heel wat onthaalouders, crèches en andere opvanglocaties waar er opvang voor je kinderen mogelijk is. We wensen Bambino veel succes”, zegt schepen van Welzijn Lynn Callewaert (CD&V).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier