Bezorging mondmaskers verloopt niet vlekkeloos in Anzegem

© (Foto Facebook ED)
Redactie KW

Gisteren ontvingen de eerste Anzegemnaren een mondmasker in de brievenbus, maar de gemeente vraagt nog even geduld doordat de maskers in fases worden geleverd. Tegen de avond werden er meldingen gemaakt over geleverde mondmaskers met het verkeerde adres erop of het aantal stuks dat niet klopte. Ook was er melding van een levering van een bevlekt mondmasker in de verpakking.

Er kwam een snelle reactie van de gemeente met de vraag om een e-mail te sturen naar info@anzegem.be om het bevlekte mondmasker te ruilen of de verkeerde leveringen recht te zetten. Ook de vrijwilliger die aan het bussen was in de betreffende buurt, werd onmiddellijk gecontacteerd.

De bedoeling was om tegen de heropstart van de scholen op 18 mei de maskers verdeeld te hebben. Maar doordat de mondmaskers in fases geleverd worden, vraagt de gemeente nog even geduld. Op de Facebookpagina van de gemeente is te lezen dat tegen komende woensdag 20 mei alle inwoners boven de 12 jaar in het bezit zouden moeten zijn van een mondmasker.

Vandaag gaan een zeventigtal vrijwilligers op pad om de gratis mondmaskers verder te bussen. In totaal zullen iets meer dan 12.000 inwoners een mondmasker ontvangen.

(GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.