Bezoek onder strikte voorwaarden opnieuw toegelaten in Wingens woonzorgcentrum

Het Wingens woonzorgcentrum werd de afgelopen weken flink getroffen. © (foto Nele)
Redactie KW

Vanaf morgen dinsdag 19 mei is er opnieuw beperkt bezoek toegelaten in het woonzorgcentra Amphora. Dit woonzorgcentrum werd hard getroffen door corona.

Het coronavirus deed veel kwaad in het woonzorgcentrum Amphora langs de Sint- Amandsstraat in Wingene. Men stelde 40 besmettingen vast en er vielen negen overlijdens en dit allemaal door het verschrikkelijke virus. Men deed er alles aan om het virus een halt in te roepen en alle bezoek werd verboden. Nu de maatregelen wat versoepeld zijn en vooral omdat de besmettingen van de baan zijn, is er terug bezoek toegestaan in Amphora. Het gaat om een beperkt bezoek onder strikte veiligheidsvoorwaarden.

Directeur Hans De Clerck verduidelijkt: “Het bezoek gaat morgen van start maar dan wel heel geleidelijk. In het stadium waar we ons nu bevinden kan bezoek opnieuw. Als alles verder goed verloopt, kunnen wij het bezoek eventueel uitbreiden. Alles zal verlopen op afspraak en dit met strikte richtlijnen in het kader van de veiligheid. Drie medewerkers staan in voor de goede begeleiding en er worden afzonderlijke toegangen voorzien.” (NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten