Bezoek aan Abdijhoeve met kandidaat-uitbaters afgelast

© LIN
Redactie KW

De infosessie voor kandidaat-uitbaters van de twee nieuw geplande horecazaken in de Abdijhoeve van Oudenburg is afgelast.

Op de gemeenteraad van 11 maart werd de vaststelling en gunningswijze voor twee horecazaken in de Abdijhoeve aan de raadsleden voorgelegd en goedgekeurd door de meerderheid. Het is de bedoeling om twee ruimtes in concessie te geven, respectievelijk als restaurant, brasserie of bistro en als koffiebar of tearoom. Een gezamenlijke concessie voor beide ruimtes behoort ook tot de mogelijkheden. Volgens de uitgewerkte planning zou op zaterdag 28 maart een infosessie plaatsvinden. Door de coronacrisis en de genomen maatregelen zal deze infosessie niet plaatsvinden.

Geïnteresseerde kandidaten die verdere informatie willen, kunnen wel een afspraak aanvragen voor een bezoek ter plaatse. Dit kan telefonisch via 059 56 84 43 of via inyana.sabo@ocmw-oudenburg.be. Kandidaturen worden tegen uiterlijk op 28 april verwacht en mogen alleen verstuurd worden via de e-Procurementwebsite. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier