Bewonersplatform Sint-Jan Wingene schenkt bierpakketje aan inwoners

Onder andere bestuurslid Gerdi Lambert trok op pad om de attentie af te leveren. Katrien Delodder nam met plezier haar biertjes in ontvangst.© KDV
Onder andere bestuurslid Gerdi Lambert trok op pad om de attentie af te leveren. Katrien Delodder nam met plezier haar biertjes in ontvangst.© KDV
Redactie KW

Vorig weekend kregen alle inwoners van Sint-Jan Wingene onder de noemer ‘Hart onder de riem’ een attentie aan huis geleverd door het Bewonersplatform. Een leuke compensatie voor alle leuke evenementen die niet konden doorgaan in het dorp.

De bestuursleden van Bewonersplatform Sint-Jan leverden vorig weekend aan alle 440 woningen een bierpakketje af met een blonde en een donkere Dooper, het ondertussen bekende biertje van het dorp. “Onder de naam ‘Hart onder de riem’ maakten we een korte babbel aan de deur met de inwoners. Nog even volhouden was de boodschap”, klinkt het bij Martin Duyck, voorzitter van het Bewonersplatform.

Boodschap vol hoop

De nieuwe inwoners kregen enkele weken geleden al hun welkomstcadeau aan de deur aangeboden. Normaal gebeurt dit tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar dat feestje kon uiteraard niet doorgaan. Nu het nog steeds niet duidelijk is wanneer er weer gewoon kan gefeest worden en ook dit jaar de organisatie van Sint-Jan Kermis aan een zijden draadje hangt, vond het bestuur van het Bewonersplatform het een mooi idee om een bierpakketje met een hoopvolle boodschap erop af te leveren. “Het gevoel opwekken dat we het samen aankunnen en dat het hier een goede plek is om te wonen is ons doel”, besluit Martin Duyck die met de andere bestuursleden geniet van de positieve reacties van de gelukkige Sint-Janners. (KDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier