Bewoners woonzorgcentrum Christoff in Varsenare figureren in ludieke videoclip

Redactie KW

Vermomd als Professor Feelgood and The Virus Killers maakte zaakvoerder Christoff Wybouw ‘Bluuf van je tote’. Met dit nummer wil Wybouw, die ook muziekproducer is, iedereen wijzen op de noodzaak om de geldende anti-COVID 19-maatregelen blijvend in acht te nemen.

“‘t Stoa heschreven en hedrukt da je moe scharten woar dat jukt/Mo bluuf van je tote.” Dat is de slagzin uit de song die Christoff Wybouw van het gelijknamige woonzorgcentrum Christoff in Varsenare in volle coronacrisistijden componeerde. Nadat het nummer een tijdlang op West-Vlaamse radio’s proefdraaide en daar zeer goed ontvangen werd, maakte hij nu een videoclip met het animatieteam én enkele bewoners van zijn woonzorgcentrum.

De beelden werden aan elkaar gemixt door Bruggeling Pieter Loose. “Na ‘Blijf in uw kot’ wordt ‘Bluuf van je tote’ de slogan van de komende maanden”, vermoedt Wybouw. “Het nummer is duidelijk guitig opgevat, maar onderhuids weerklinkt een duidelijke boodschap: blijf afstand bewaren, pas de handhygiëne toe en kom vooral niet aan je gezicht. Als iedereen een mondmasker zal beginnen dragen, bestaat immers de kans dat het virus zich toch verder zal verspreiden als we aan dat masker beginnen te friemelen.”

Overigens gaat de opbrengst van dit catchy nummer naar alle zorgverleners en vrijwilligers van Residentie Christoff.

https://www.youtube.com/watch?v=tqKkhGx8ru4

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier