Bewoners en personeel Mater Amabilis doen mee aan de Red Challenge

Bewoners en personeel van RVT Mater Amabilis hielden een ludieke strafschoppenreeks.© LVW
Bewoners en personeel van RVT Mater Amabilis hielden een ludieke strafschoppenreeks.© LVW
Redactie KW

Heel wat sfeer in de tuin van RVT Mater Amabilis vandaag waar residenten en personeel het tegen elkaar opnamen in een ‘spannende’ strafschoppenreeks. Uiteindelijk zegevierden de bewoners tijdens deze ludieke actie in het kader van Red Challenge.

Enkele verenigingen, waaronder Eendracht Wervik en Sparta Kruiseke, werden geselecteerd om deel te nemen aan de ‘Red Challenge’ waarbij Wervik vandaag aan de beurt was. Ook danscompagnie Tros en RVT Mater Amabilis mochten voor de VTM-camera tonen wat ze zoal in hun mars hadden.

Strafschoppen

Wij trokken naar RVT Mater Amabilis die haar residenten had klaargestoomd voor het kleurrijke gebeuren. De uitdaging was een strafschoppenreeks waarbij het personeel en de bewoners het tegen elkaar opnamen. Ook de buurtbewoners waren uitgenodigd om te komen supporteren.

Er was alvast heel wat belangstelling en er heerste een uitgelaten sfeer. Iedereen had zich uitgedost in de kleuren van de Belgen. Een delegatie leerkrachten van De Graankorrel uit de Grauwe Zusterstraat ontpopte zich tot echte cheerleaders.

Telkens een strafschop binnen werd getrapt, klonk er luid gejuich. Voor de residenten van het rust- en verzorgingstehuis in de Sint-Jorisstraat werd het alvast een bewogen dag. (LVW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.