Beweging.net Harelbeke huldigt ambulanciers hulpverleningszone Fluvia

De ambulanciers van Fluvia post Harelbeke kregen een gepersonaliseerde herbruikbare drinkbeker. © (foto LLV)
Redactie KW

In het kader van de 34ste Week van de Vrijwilliger hieldBeweging.net Harelbeke er aan de vrijwillige ambulanciers van Fluvia post Harelbeke te bedanken voor hun onbaatzuchtige inzet.

Beweging.net zet reeds meerdere jaren vrijwilligers in de kijker voor hun onbaatzuchtige inzet voor hun organisatie of dienst.

Dit jaar willen ze graag de ambulanciers van de Harelbeekse brandweerpost in de bloemetjes zetten. “Dit vanwege hun inzet om vanaf juli 2016 tot begin dit jaar de Harelbeekse ambulance tijdens de weeknachten gratis te bemannen, zodat de Harelbeekse bevolking toch nog kon rekenen op een snelle dienstverlening”, duidt voorzitter Rosanne Mestdagh. “Mede door dit volgehouden initiatief van de ambulanciers werd begin dit jaar teruggekomen op deze beslissing en kwam de ambulance terug volledig op 2 minuten uitruktijd met betaalde weeknachten.”

De Fluvia-ambulanciers kregen een gepersonaliseerde herbruikbare drinkbeker met het opschrijft ‘vrijwilliger, ik heb een boontje voor jou’. (Peter Van Herzeele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier