De nevenactiviteiten starten evewel vrijdag al, georganiseerd door nevenverenigingen gelinkt aan Sefa Bubbels en de vzw Heksenstoet. Om het feest in te zetten is er in de Dadizelstraat vanaf 18.00 uur een KLJ-café, want vele leden van KLJ Beseveld dragen ook hun steentje bij tijdens de stoet. Wie wil dansen en lustig plezier maken, kan vanaf 19.00 uur terecht in de Nieuwstroate om enkele optredens bij te wonenzoals Ze Quaffreusz, Line Dance groep Siverado, Regis met tussendoor DJ Now Body. De organisatie ligt bij de Treze Belle Vrienden, die de naam van ambassadeurs van de stoet kregen voor hun inzet en de eigen gemaakte reuzin.

Veel volk zal er allicht zijn op de heksenkeuring van vzw De Wratte in het OC De Leege Platse om 19.30 uur. Daar worden de mooiste heksen, de mooiste taferelen bedacht met mooie prijzen en een trofee als aandenken. De muzikale omlijsting gebeurd door het Jazzcombo The Elevator.

Uiteraard word vrijdag ook de laatste hand gelegd tijdens de vele repetities her en der. Wie denkt dat het snikheet zal worden: daar zeggen de heksen nee op. Vannacht al konden ze hun duivels ontbinden met een heus klank- en lichtspel, wat hier en daar toch wat regen en verkoeling bracht in de regio. Of zou de aantrekkingskracht van de koperen heks op de rotonde tot dit geheel kunnen leiden?

(ZB)

De nevenactiviteiten starten evewel vrijdag al, georganiseerd door nevenverenigingen gelinkt aan Sefa Bubbels en de vzw Heksenstoet. Om het feest in te zetten is er in de Dadizelstraat vanaf 18.00 uur een KLJ-café, want vele leden van KLJ Beseveld dragen ook hun steentje bij tijdens de stoet. Wie wil dansen en lustig plezier maken, kan vanaf 19.00 uur terecht in de Nieuwstroate om enkele optredens bij te wonenzoals Ze Quaffreusz, Line Dance groep Siverado, Regis met tussendoor DJ Now Body. De organisatie ligt bij de Treze Belle Vrienden, die de naam van ambassadeurs van de stoet kregen voor hun inzet en de eigen gemaakte reuzin.Veel volk zal er allicht zijn op de heksenkeuring van vzw De Wratte in het OC De Leege Platse om 19.30 uur. Daar worden de mooiste heksen, de mooiste taferelen bedacht met mooie prijzen en een trofee als aandenken. De muzikale omlijsting gebeurd door het Jazzcombo The Elevator. Uiteraard word vrijdag ook de laatste hand gelegd tijdens de vele repetities her en der. Wie denkt dat het snikheet zal worden: daar zeggen de heksen nee op. Vannacht al konden ze hun duivels ontbinden met een heus klank- en lichtspel, wat hier en daar toch wat regen en verkoeling bracht in de regio. Of zou de aantrekkingskracht van de koperen heks op de rotonde tot dit geheel kunnen leiden? (ZB)