Naast de vele provinciale kampioenen, zowel individueel als per ploeg werd ook hulde gebracht aan Vlaamse, Belgische, Europese, Wereldkampioenen en verdienstelijke sporters. De grote laureaat werd echter triatleet Bert Verbeke die sportman van het jaar werd. Bij de dames werd Shanna Bottin sportvrouw van het jaar. Deze talentvolle karateka boekte al heel wat nationale en internationale successen in zowel de kumite en kata.

Haar jongere zus en eveneens karateka Phöeby Bottin werd verkozen tot beloftevolle jongere. Zij werd al Europees en Wereldkampioene in haar leeftijdscategorie. Minivoetbalploeg 'Eigen Woonst Arc-Oord werd sportploeg voor personen met een kwetsbaarheid, de Interclubploeg "Dubbel dames +50" van TC De Watertoren Menen werd sportploeg van het jaar en de Trofee van Sportverdienste was voor Patrick Isebaert die al meer dan dertig jaar de drijvende kracht is achter sportclub Vaste Vuist Lauwe.

(WO)

Naast de vele provinciale kampioenen, zowel individueel als per ploeg werd ook hulde gebracht aan Vlaamse, Belgische, Europese, Wereldkampioenen en verdienstelijke sporters. De grote laureaat werd echter triatleet Bert Verbeke die sportman van het jaar werd. Bij de dames werd Shanna Bottin sportvrouw van het jaar. Deze talentvolle karateka boekte al heel wat nationale en internationale successen in zowel de kumite en kata. Haar jongere zus en eveneens karateka Phöeby Bottin werd verkozen tot beloftevolle jongere. Zij werd al Europees en Wereldkampioene in haar leeftijdscategorie. Minivoetbalploeg 'Eigen Woonst Arc-Oord werd sportploeg voor personen met een kwetsbaarheid, de Interclubploeg "Dubbel dames +50" van TC De Watertoren Menen werd sportploeg van het jaar en de Trofee van Sportverdienste was voor Patrick Isebaert die al meer dan dertig jaar de drijvende kracht is achter sportclub Vaste Vuist Lauwe.(WO)