Bernadette Dassonneville verlaat na 47 jaar tuinbedrijf Dewulf

Op de foto poseert de gevierde Bernadette, geflankeerd door haar man Daniel, zaakvoerders Geert Dewulf en Christiane Lobeau, Eddy Vanneste en de personeelsleden van het tuinbedrijf. © RLa
Redactie KW

De directie en de werknemers van de bvba Tuinen Dewulf kwamen samen om Bernadette Dassonneville (65) in de bloemetjes te zetten. 47 jaar lang, een toch niet-alledaagse lange carrière, kon je haar in de burelen aantreffen, waar ze instond voor heel wat taken en de personeelsadministratie.

Bernadette is gehuwd met Daniel Masschelein en moeder van Pieter en Joris en woont al jaren op enkele minuutjes van het bedrijf. “Ik kwam inderdaad 47 jaar geleden in dienst bij wijlen Frans Dewulf en Maria Deconinck”, vertelt ze.

“Het wordt nog wat zoeken om mijn vrije tijd op te vullen, maar uiteraard zit tuinieren in mijn bloed. Ik zal de collega’s van ‘den bureau’, Ann, Jeroen, Annelies, Carina en Eddy, die vorige zomer op pensioen ging, zeker missen, maar ik ben dankbaar voor de lange loopbaan. Een deel van mijn taken zijn alvast in goede handen, want zoon Joris neemt over”, lacht Bernadette. (RLa)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier