Beperkte hulde aan koning Boudewijn in Roeselare

Redactie KW

Zoals elk jaar brachten verschillende vaderlandslievende verenigingen gisteren (vrijdag) in het Astridpark in Roeselare hulde aan wijlen koning Boudewijn. Dit jaar gebeurde dat vanwege corona in beperkte kring.

Jaarlijks vindt er op 31 juli, de sterfdag van koning Boudewijn, in Roeselare een hulde plaats, waarbij heel wat vaderlandslievende verenigingen een krans neerleggen.

Dit jaar was een uitgebreide viering onmogelijk door de coronacrisis maar het bestuur van de NVMBB (de Nationale Vereniging der Miliciens en Beroepsmilitairen van België) hield eraan om toch een zeer beperkte hulde te organiseren conform de coronamaatregelen.

Zo werden er bloemen neergelegd door voorzitter Geert Messiaen. Ook de Nationale Vereniging van Invaliden van het Leger voorzag een krans. Jos Bogaerts, Nationaal Penningmeester kwam die neerleggen.

Verder werden nog bloemen neergelegd door de Westvlaamse Vriendenkring van Carabiniers-Grenadiers vertegenwoordigd door Voorzitter Benny Remes en Secretaris Marnik Bogaert.

(JB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.