Geert Van Huyse alias Loco, Veerle Ryssaert uit Tattoo Ink en Anthony Bloes, organisators van het evenement, zijn erg trots. Ze zamelden maar liefst 2.500 euro in voor Remy. "We zijn trots op het resultaat en hopen dat we Remy op deze manier een beetje kunnen helpen," vertelt Loco.

"Eerder ging Remy uitsluitend halve dagen naar school. Sinds Pasen gaat hij op vrijdagen al een ganse dag naar school", gaat mama van Remy Joyce Lecomte verder. "Na 4 uur krijgt Remy dan medicatie toegediend door de verpleegster van de school. We zorgen ervoor dat hij elke donderdagmiddag voldoende kan slapen. In het weekend kan hij recupereren. De andere weekdagen gaat Remy nog altijd halve dagen naar school. Ik breng hem en haal hem terug op. Tussendoor blijft nog een tweetal uren over. In de winter kan ik zo alleen boodschappen doen zonder me zorgen te hoeven maken dat Remy een verkoudheid oploopt."

"Daarnaast blijft het huishoudelijke werk minder liggen en kan ik meer tijd investeren in het maken van de snoep- en pampertaarten die ik verkoop", gaat Joyce verder. "Dat is belangrijk, want Riziv betaalt de voeding van Remy niet terug. We laten een speciaal poeder overkomen uit Liverpool dat ervoor zorgt dat de hoeveelheid kalium in het lichaam van Remy laag blijft, anders moet hij aan de dialyse. Dat kost ons maandelijks 192 euro en daar komen dan nog eens alle medicatie en consultaties bij. We willen dan ook iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan de benefiet, de steun is hartverwarmend."

(RDB)

Geert Van Huyse alias Loco, Veerle Ryssaert uit Tattoo Ink en Anthony Bloes, organisators van het evenement, zijn erg trots. Ze zamelden maar liefst 2.500 euro in voor Remy. "We zijn trots op het resultaat en hopen dat we Remy op deze manier een beetje kunnen helpen," vertelt Loco. "Eerder ging Remy uitsluitend halve dagen naar school. Sinds Pasen gaat hij op vrijdagen al een ganse dag naar school", gaat mama van Remy Joyce Lecomte verder. "Na 4 uur krijgt Remy dan medicatie toegediend door de verpleegster van de school. We zorgen ervoor dat hij elke donderdagmiddag voldoende kan slapen. In het weekend kan hij recupereren. De andere weekdagen gaat Remy nog altijd halve dagen naar school. Ik breng hem en haal hem terug op. Tussendoor blijft nog een tweetal uren over. In de winter kan ik zo alleen boodschappen doen zonder me zorgen te hoeven maken dat Remy een verkoudheid oploopt." "Daarnaast blijft het huishoudelijke werk minder liggen en kan ik meer tijd investeren in het maken van de snoep- en pampertaarten die ik verkoop", gaat Joyce verder. "Dat is belangrijk, want Riziv betaalt de voeding van Remy niet terug. We laten een speciaal poeder overkomen uit Liverpool dat ervoor zorgt dat de hoeveelheid kalium in het lichaam van Remy laag blijft, anders moet hij aan de dialyse. Dat kost ons maandelijks 192 euro en daar komen dan nog eens alle medicatie en consultaties bij. We willen dan ook iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan de benefiet, de steun is hartverwarmend." (RDB)