Ben jij erbij? Hete Kamping Kitsch Club al zo goed als uitverkocht

De temperaturen voor dit weekend beloven een hete editie van Kamping Kitsch Club op de Lange Munte in Kortrijk. Een van de meest besproken festivals van Vlaanderen slaat er voor zijn negende editie de tenten op. Wie erbij wil zijn, moet zich haasten: er zijn nog amper 100 tickets van de 25.000 kaartjes over.

© a-TVK

Als de temperaturen de verwachtingen voor dit weekend inlossen, wordt het met bijna 30 graden vrij heet op de festivalweide. Zo’n 25.000 feestvierders zakken zaterdag af naar de Lange Munte in Kortrijk om hun marginale zelf naar buiten te laten komen.

Kamping Kitsch Club verhuist dit jaar van Evolis naar die nieuwe locatie en spreekt nu al van de grootste editie in de negenjarige geschiedenis van het festival. “Er geldt hier maar één regel: wie niet verkleed is, komt er niet in. Kamping Kitsch is de ideale gelegenheid om in de huid van je marginale alter ego te kruipen”, klinkt het.

Samenwerken

De organisatoren sloegen dit jaar de handen in elkaar met Alcatraz, het hard rock en metalfestival dat twee weekends geleden plaatsvond op dezelfde site. “De hoofreden? De overlast voor de buurtbewoners zo veel mogelijk beperken“, zegt Thomas Van Hoof. “Bij events van deze grote zal er altijd wat hinder zijn, maar door samen te werken sparen we minstens 60 transporten van en naar de site uit.”

Negen (!) podia

Kamping Kitsch Club ontvangt zaterdag meer dan 100 artiesten op negen uiteenlopende podia. Lokale schlagerkoningin Zangeres Martine komt langs, maar ook Gunther D, DJ Ghost en Cherry Moon Traxx en zelfs de Geluwse G-Goran staan op een van de stages. “We bieden zoals altijd een heel breed aanbod”, aldus Thomas. “Kamping Kitsch Club is het feest van het volk, waar vooral sfeer en plezier centraal staan. Dit is de perfecte afsluiter van de zomer.”

Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten. De laatste tickets gaan razendsnel de deur uit. Meer info via www.kampingkitschclub.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.