Bellewaerde won voor de vierde keer op rij de award voor 'Park met het Beste Personeel in België'. "Naast teamspirit en fun is ook service één van de waarden die we als werkgever hoog in het vaandel dragen. Een lach op het gezicht van onze bezoekers toveren, dat is waar we elke dag samen opnieuw naar streven. We zijn dan ook heel fier dat we deze award opnieuw in ontvangst mogen nemen", zegt HR Manager Annelies Dejaegher.

Plopsaland De Panne won liefst vier awards, onder meer die van 'Meest Kindvriendelijke Familiepark van België', 'Leukste actie op Social Media' en 'E-Award', de award voor het park dat online de beste inspanningen doet. De award die het meest in het oog springt, is die van 'Beste Achtbaan van België'. 'Anubis The Ride' won in die categorie. "Plopsa investeert jaarlijks enorm in haar parken en uiteraard vertaalt dit zich in de eerste plaats in mooie bezoekerscijfers, maar de awards en de andere mooie scores die de groep behaalt, zijn wat ons betreft een mooie vorm van waardering naar de groep toe van de bezoekers en de fans", zegt Patrick Joossens, medeorganisator van de Diamond ThemePark Awards.

Nog volgens Patrick Joossens brachten meer dan 46.000 mensen hun stem uit tijdens de negende editie van deze awards.

Bellewaerde won voor de vierde keer op rij de award voor 'Park met het Beste Personeel in België'. "Naast teamspirit en fun is ook service één van de waarden die we als werkgever hoog in het vaandel dragen. Een lach op het gezicht van onze bezoekers toveren, dat is waar we elke dag samen opnieuw naar streven. We zijn dan ook heel fier dat we deze award opnieuw in ontvangst mogen nemen", zegt HR Manager Annelies Dejaegher. Plopsaland De Panne won liefst vier awards, onder meer die van 'Meest Kindvriendelijke Familiepark van België', 'Leukste actie op Social Media' en 'E-Award', de award voor het park dat online de beste inspanningen doet. De award die het meest in het oog springt, is die van 'Beste Achtbaan van België'. 'Anubis The Ride' won in die categorie. "Plopsa investeert jaarlijks enorm in haar parken en uiteraard vertaalt dit zich in de eerste plaats in mooie bezoekerscijfers, maar de awards en de andere mooie scores die de groep behaalt, zijn wat ons betreft een mooie vorm van waardering naar de groep toe van de bezoekers en de fans", zegt Patrick Joossens, medeorganisator van de Diamond ThemePark Awards.Nog volgens Patrick Joossens brachten meer dan 46.000 mensen hun stem uit tijdens de negende editie van deze awards.