"Ik stelde vast dat tijdens de eerste 'klapavond' te weinig respons kwam. De zorgverstrekkers en bij uitbreiding iedereen die zich in deze bizarre tijden inzet voor een ander, verdient ons respect. En als wij dit kunnen uiten door elke avond te applaudisseren, dan wil ik daar als belleman een aanzet toe geven", zegt belleman Donald Debel.

"Een belleman is er immers om de bevolking attent te maken op feiten in de samenleving. De buurt keek verwonderd op toen ik gisteren met de belle rondliep. Blijkbaar wist nog niet iedereen van de actie."

Ook vanavond wil Ardooie zijn warme verbondenheid tonen met alle zorgverstrekkers. En de belleman zal wel ergens in het dorp opduiken. (JM)

"Ik stelde vast dat tijdens de eerste 'klapavond' te weinig respons kwam. De zorgverstrekkers en bij uitbreiding iedereen die zich in deze bizarre tijden inzet voor een ander, verdient ons respect. En als wij dit kunnen uiten door elke avond te applaudisseren, dan wil ik daar als belleman een aanzet toe geven", zegt belleman Donald Debel. "Een belleman is er immers om de bevolking attent te maken op feiten in de samenleving. De buurt keek verwonderd op toen ik gisteren met de belle rondliep. Blijkbaar wist nog niet iedereen van de actie." Ook vanavond wil Ardooie zijn warme verbondenheid tonen met alle zorgverstrekkers. En de belleman zal wel ergens in het dorp opduiken. (JM)