Het idee kwam van juf en administratieve kracht Katrien Mesdag, die niets liever doet dan wafels bakken in de vorm van een hartje, en daarmee directeur Dirk Demarcke meteen wist te charmeren. Wafels bakken is een leuke bezigheid en het prepareren van het deeg biedt zelfs heel wat uitdagingen rond wegen en metend rekenen.

Dus gingen Nils en Mats Demuynck en Oscar Lefebre, wiens mama apotheker is, Jarne en Robbe Kerrinckx, wiens papa kiniesist is in AZ Groeninge, Matthis Demeyere, wiens mama kinderverzorgster is in de school en Babette en Bruce Vanden Berghe, wiens ouders allebei in de voedingssector werken, allemaal aan het werk. De kleuters van het gezelschap maakten onder leiding van juf Evie Adams (rechts op de foto) grote rode harten in karton en beplakten de zakjes voor de gebakken wafelhartjes met kleine hartjes. De grootsten zorgden ervoor dat de wafels er gaaf, maar vooral ook smakelijk uit zagen.

Extra wafeltjes

De kids konden haast niet wachten tot hun dag op school voorbij was en ze hun kleine teken van dankbaarheid konden afgeven. Alvorens de keuken op te ruimen vroegen ze de directeur of ze nog enkele wafeltjes extra mochten bakken. Voor hem en de andere volwassenen die hen in deze rare periode dagen lang opvangen. Wie zou aan zo'n oprechte wens kunnen weerstaan?

(AV)

Het idee kwam van juf en administratieve kracht Katrien Mesdag, die niets liever doet dan wafels bakken in de vorm van een hartje, en daarmee directeur Dirk Demarcke meteen wist te charmeren. Wafels bakken is een leuke bezigheid en het prepareren van het deeg biedt zelfs heel wat uitdagingen rond wegen en metend rekenen.Dus gingen Nils en Mats Demuynck en Oscar Lefebre, wiens mama apotheker is, Jarne en Robbe Kerrinckx, wiens papa kiniesist is in AZ Groeninge, Matthis Demeyere, wiens mama kinderverzorgster is in de school en Babette en Bruce Vanden Berghe, wiens ouders allebei in de voedingssector werken, allemaal aan het werk. De kleuters van het gezelschap maakten onder leiding van juf Evie Adams (rechts op de foto) grote rode harten in karton en beplakten de zakjes voor de gebakken wafelhartjes met kleine hartjes. De grootsten zorgden ervoor dat de wafels er gaaf, maar vooral ook smakelijk uit zagen.De kids konden haast niet wachten tot hun dag op school voorbij was en ze hun kleine teken van dankbaarheid konden afgeven. Alvorens de keuken op te ruimen vroegen ze de directeur of ze nog enkele wafeltjes extra mochten bakken. Voor hem en de andere volwassenen die hen in deze rare periode dagen lang opvangen. Wie zou aan zo'n oprechte wens kunnen weerstaan? (AV)