Belle Perez trapt Tieltse Europafeesten op gang na traditionele vlaggenhijsing

© WM
Redactie KW

In aanwezigheid van de Burgemeesters uit de zustersteden van Gross-Gerau en Szamotuly mocht Burgemeester Luc Vanieuwenhuyse vrijdagavond met de traditionele vlaggenhijssing het officiële startschot geven voor de XXX Tieltse Europafeesten.

De Tieltse Europafeesten staan bekend om zijn om hun gezellige sfeer, internationale straattheater en de diverse optredens. Vandaag geven Belle Perez, Christophe, The Amanzing Flowers en DJ-Triple R het beste van zichzelf op het hoofdpodium, een plek die zaterdag en zondag respectievelijk is weggelegd voor The Van Jets en Paul Young.

Voor de wat familiaire sfeer kan je dan weer terecht in de Dreef, een zijstraat van de Kortrijkstraat waar ook diverse optredens ingepland staan, maar eveneens plaats is voor een professionele barber- en beautyshop. Kinderen kunnen hun dan weer uitleven op het aanwezige springkasteel.

Tijdens de braderie in de centrumstraten loop je vast en zeker een van de internationale straattheateracts tegen het lijf. De Tieltse Europafeesten beheersen 3 dagen de Tieltse binnenstad en gaan nog door tot zondag in de vroege uurtjes. Alle info op www.tieltzomert.be.

Belle Perez trapt Tieltse Europafeesten op gang na traditionele vlaggenhijsing
© WM

(WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier