Belgische producer Felix De Laet lanceert eigen bio gin

Normaal zou Felix De Laet alias Lost Frequencies op dit moment ergens achter de dj-booth staan in Parijs, Hong Kong of New York. De wereldwijde pandemie stak daar echter een stokje voor. Maar zich vervelen ? Het tegendeel is waar.


De afgelopen maanden gaf topproducer Felix De Laet alias Lost Frequencies een spectaculaire show op het dak van het koninklijk paleis en dit op uitnodiging van onze koning. Hij remixte muziek op vraag van supersterren als Ellie Goulding, Major Lazor en Justin Bieber, bouwde in tussentijd zijn eigen opnamestudio in Brussel en lanceerde onderweg nog ergens een gloednieuwe EP. Nù brengt de producer ook nog eens zijn eigen gin op de markt. “Stilzitten, da’s niets voor mij.” En dus jaagt hij zijn dromen na. “Geef toe, een eigen gin. Hoé cool is dat.” ‘Ocus GIN by Lost Frequencies’ is een biologische, premium gin met een opmerkelijke zachtheid en een fantastische kruidige en bloemige frisheid. Je vindt de gin bij de drankenhandelaar of online via shop.lostfrequencies.com. Ideaal in de mix met je favoriete tonic, on the rocks of in een cocktail – óf als cadeautje onder de kerstboom of om je geliefden een hart onder de riem te steken in deze speciale periode. Felix De Laet (Lost Frequencies) : “Ik wilde een gin ontwikkelen die een genot is voor je smaakpapillen, maar ook eentje waarbij je – wanneer je hem proeft – je op een smaak journey gaat. Wij zijn betrokken bij elke stap van het proces : van de brainstorm tot de botteling en ik kan niet trotser zijn.”

De samenstelling van OCUS ORGANIC GIN leest als een songtekst. De basis van Ocus – de naam is een afgeleide van krokus – is een complexe en gebalanceerde mix van zorgvuldig geselecteerde kruiden. De botanicals met onder andere gember, koriander, de schil van citrusvruchten, kruidnagel, lavendelbloesem en kaneel, die gebruikt werden in deze florale gin, zorgen voor een opmerkelijke zachtheid en een fantastisch kruidige en bloemige frisheid. Elke fles wordt afgewerkt met een ‘OCUS GIN’ festivalbandje. In totaal kan je zo elf verschillende armbandjes verzamelen. Op de wikkel van de fles vinden échte fans een geheime boodschap terug. (PADI)

Belgische producer Felix De Laet lanceert eigen bio gin

Inhoud : 50 cl – Vol. Alc. : 40 %. Verkoopprijs 34,90 euro, inclusief btw.Ocus Organic Gin is verkrijgbaar in de drankenhandel of in de Brouwerij & Distilleerderij Wilderen. Online is de gin te koop via shop.lostfrequencies.com of webshop.brouwerijwilderen.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.