Belgische clublegende Pat Krimson keert terug met zijn volgende monsterhit

Eind jaren 80 begon Pat Krimson zijn muziekcarrière bij Antler-Subway Records en werd hij één van de drijvende krachten achter het label.


Terwijl hij het succesvolle platenlabel Dance Opera runde, dat één van de meest populaire dance-labels in Europa werd, was hij ook erg druk in de weer in de studio met projecten als Adams & Krimson, Cold Sensation, DLM, Nunca, Ravebusters, Ultra Shock en uiteraard 2 Fabiola. We kennen allemaal de succesverhalen van 2 Fabiola: ‘Play This Song’, ‘Lift U Up’, ‘Freak Out’, ‘Magic Flight’, ‘She’s After My Piano’ … nummers die allemaal bovenaan de hitlijsten stonden in België, Spanje, Italië en daarbuiten …

Na zijn eerdere releases ‘Living For The Weekend’ & ‘Summer Vibe’ komt de Belgische clublegende Pat Krimson nu met een knallende opvolger ‘Razor Love’. Een nummer met fantastische zanglijnen van de Nederlandse Amanda Collis, een vette baslijn, een geweldige Ibiza-vibe en een ‘smooth’ gevoel … Zonder enige twijfel, weer een geweldige song om Pat Krimson’s volgende monsterhit te worden. Aanstaande maandag wordt de officiële video voor ‘Razor Love’ uitgebracht. (PADI)

Belgische clublegende Pat Krimson keert terug met zijn volgende monsterhit

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.