"Vorige week heb ik positief getest op covid-19", schrijft ze. "Ik dacht dat ik een sterk lichaam had, maar corona heeft me toch stevig geraakt. Daarom dit berichtje, gericht aan jonge mensen of mensen die denken dat ze onoverwinnelijk zijn."

"We zitten allemaal in deze situatie en we moeten ons verenigen in de strijd tegen het virus om de verspreiding te stoppen en iedereen zo veilig en gezond mogelijk te houden. Alstublief, blijf thuis en volg de regels. Blijf ook actief en blijft vooral zorg dragen voor elkaar." Op het einde van haar post bedankt Ann Wauters alle mensen die ons land op dit moment draaiende houden.

Basketbalspeelster Ann Wauters is 39 jaar en speelde aan de top van verschillende competities overal ter wereld. Ze is ook de kapitein van de Belgian Cats, het nationale vrouwenbasketbalteam dat zich wist te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio. Dat eindtornooi vindt echter niet volgende zomer plaats maar werd omwille van het coronavirus uitgesteld naar 2021.

"Vorige week heb ik positief getest op covid-19", schrijft ze. "Ik dacht dat ik een sterk lichaam had, maar corona heeft me toch stevig geraakt. Daarom dit berichtje, gericht aan jonge mensen of mensen die denken dat ze onoverwinnelijk zijn.""We zitten allemaal in deze situatie en we moeten ons verenigen in de strijd tegen het virus om de verspreiding te stoppen en iedereen zo veilig en gezond mogelijk te houden. Alstublief, blijf thuis en volg de regels. Blijf ook actief en blijft vooral zorg dragen voor elkaar." Op het einde van haar post bedankt Ann Wauters alle mensen die ons land op dit moment draaiende houden. Basketbalspeelster Ann Wauters is 39 jaar en speelde aan de top van verschillende competities overal ter wereld. Ze is ook de kapitein van de Belgian Cats, het nationale vrouwenbasketbalteam dat zich wist te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio. Dat eindtornooi vindt echter niet volgende zomer plaats maar werd omwille van het coronavirus uitgesteld naar 2021.