Pol Dermul werd op 20 april 1937 geboren in Brugge. Hij stichtte in 1955 'Agence Dermul' die hij uitbouwde tot één van de grootste vastgoedkantoren van de kust. De zaakvoerder van vennootschappen maakte ook deel uit van de handelsrechtbank en was lid van de Kamer van Beroep van het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV). Hij was ook bedenker en tot op het einde van zijn loopbaan hoofdredacteur van het vakblad Vastgoedflitsen.

50 jaar bij Lions Club

Nadat hij de zaak overliet aan zijn zoon Filip bleef Pol Dermul de immobiliënsector tot op hoge leeftijd van nabij volgen. Hij was in Oostende ook actief op sociaal vlak. Hij was meer dan 50 jaar lid van Lions Club Oostende en was bestuurslid in de filmclub. In het vrijzinnige verenigingsleven was hij onder meer voorzitter bij het Humanistisch Verbond in Brugge. De crematie en asverstrooiing vinden in beperkte kring plaats. (efo)

Pol Dermul werd op 20 april 1937 geboren in Brugge. Hij stichtte in 1955 'Agence Dermul' die hij uitbouwde tot één van de grootste vastgoedkantoren van de kust. De zaakvoerder van vennootschappen maakte ook deel uit van de handelsrechtbank en was lid van de Kamer van Beroep van het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV). Hij was ook bedenker en tot op het einde van zijn loopbaan hoofdredacteur van het vakblad Vastgoedflitsen. Nadat hij de zaak overliet aan zijn zoon Filip bleef Pol Dermul de immobiliënsector tot op hoge leeftijd van nabij volgen. Hij was in Oostende ook actief op sociaal vlak. Hij was meer dan 50 jaar lid van Lions Club Oostende en was bestuurslid in de filmclub. In het vrijzinnige verenigingsleven was hij onder meer voorzitter bij het Humanistisch Verbond in Brugge. De crematie en asverstrooiing vinden in beperkte kring plaats. (efo)