Bekende sommelier Sepideh Sedaghatnia opnieuw gastvrouw Boulevard de Champagne in Oostende

De organisatoren klinken op de vierde editie van Boulevard de Champagne. © GLO
Redactie KW

In het weekend van 16 tot 18 november vindt in het Thermae Palace Hotel de vierde editie plaats van Boulevard de Champagne. Bekende sommelier Sepideh Sedaghatnia is het gezicht van het evenement en geeft er twee workshops.

Vijftien champagnehuizen tekenen present voor de vierde editie van het champagne-evenement. Zezullen er het hele weekend hun champagne en bijhorende luxeproducten voorstellen. “Boulevard de Champagne is een evenement waar enkel de meest exclusieve champagnes aan bod komen en al wat met champagne gepaard gaat, zoals oesters, chocolade en kaviaar”, zegt organisator Serge Gobin.

Sepideh Sedaghatnia, bekend van onder meer Mijn Pop-up Restaurant, is het gezicht van Boulevard de Champagne. Op zaterdag 17 november ontdek je met haar de ’69 geheimen van de champagne’. Op 18 november geeft ze een workshop over foodpairing en kaviaar.

Daarnaast kan je op 17 november ook naar een Vive La France Champagne Show, met nostalgische Franse chansons. De zondag kan je dan weer genieten van een champagneontbijt met live muziek door de Oostendse muzikant Jo Arend, die samen met Chantal Himbrecht voor een unieke sfeer zorgt.

(GLO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.