William Pauwels baatte samen met zijn vrouw Myriam Bossu liefst 39 jaar De Gezondheidsapotheek uit, een friet- en oliebollenkraam dat op zowat elke West-Vlaamse kermis staat. Bijna tien jaar geleden ging hij met pensioen en liet hij zijn zaak over aan John Daelman en Barbara Sioen uit Bredene. Myriam bleef wel helpen in het kraam.

Zij melden op hun Facebookpagina het overlijden van de 69-jarige Bruggeling, die acht jaar voorzitter was van het Nationaal Syndicaat der Foorreizigers. In 2012 stond hij op de lijst van CD&V voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.

Met heel veel pijn en verdriet melden we jullie het overlijden van ""William Pauwels"" Heel veel sterkte aan de...

Geplaatst door Gezondheidsapotheek Daelman-Sioen op Donderdag 19 september 2019

William Pauwels werd in Brugge geboren op 26 januari 1950. Hij kreeg het zelfstandigenbloed van thuis mee, vertelde hij in een interview met onze krant. Zijn ouders runden een café aan de Gentpoort en later een restaurant in de Steenstraat. Na zijn humaniora economische wetenschappen in de Frères, ging hij daar als kelner werken.

Op de Meifoor leerde hij Myriam Bossu kennen, op wie hij op slag smoorverliefd was. Zij werkte bij een familie die met botsauto's de kermissen afschuimde. Na anderhalf jaar namen ze samen De Gezondheidsapotheek over. Het echtpaar kreeg twee zonen, Vincent en Christophe. (TV/SVV)

William Pauwels baatte samen met zijn vrouw Myriam Bossu liefst 39 jaar De Gezondheidsapotheek uit, een friet- en oliebollenkraam dat op zowat elke West-Vlaamse kermis staat. Bijna tien jaar geleden ging hij met pensioen en liet hij zijn zaak over aan John Daelman en Barbara Sioen uit Bredene. Myriam bleef wel helpen in het kraam.Zij melden op hun Facebookpagina het overlijden van de 69-jarige Bruggeling, die acht jaar voorzitter was van het Nationaal Syndicaat der Foorreizigers. In 2012 stond hij op de lijst van CD&V voor de Brugse gemeenteraadsverkiezingen.William Pauwels werd in Brugge geboren op 26 januari 1950. Hij kreeg het zelfstandigenbloed van thuis mee, vertelde hij in een interview met onze krant. Zijn ouders runden een café aan de Gentpoort en later een restaurant in de Steenstraat. Na zijn humaniora economische wetenschappen in de Frères, ging hij daar als kelner werken. Op de Meifoor leerde hij Myriam Bossu kennen, op wie hij op slag smoorverliefd was. Zij werkte bij een familie die met botsauto's de kermissen afschuimde. Na anderhalf jaar namen ze samen De Gezondheidsapotheek over. Het echtpaar kreeg twee zonen, Vincent en Christophe. (TV/SVV)