Koen Cosaert is stadsbeiaardier in Kortrijk, Izegem, Harelbeke en Roeselare. Hij is ook directeur van de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn in Mechelen, het oudste en grootste instituut voor beiaardkunst in de wereld. "Met dit project wil ik de mensen een hart onder de riem steken met hun eigen gekozen nummer", aldus Koen. "Je kan je keuze maken tot en met woensdag. Op woensdag wordt de definitieve keuze gemaakt van de speellijst. De zes liedjes met de meeste stemmen worden dan op donderdag om 12 uur gespeeld."

De verzoeknummers gaan van Bluesette van Toots Thielemans en Always look on the bright side of life van Monthy Python tot Hijo de la luna van Mecano en Moonlight Serenade van Glenn Miller. De nummers kunnen aangevraagd worden via deze website.

(PVH)

Koen Cosaert is stadsbeiaardier in Kortrijk, Izegem, Harelbeke en Roeselare. Hij is ook directeur van de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn in Mechelen, het oudste en grootste instituut voor beiaardkunst in de wereld. "Met dit project wil ik de mensen een hart onder de riem steken met hun eigen gekozen nummer", aldus Koen. "Je kan je keuze maken tot en met woensdag. Op woensdag wordt de definitieve keuze gemaakt van de speellijst. De zes liedjes met de meeste stemmen worden dan op donderdag om 12 uur gespeeld." De verzoeknummers gaan van Bluesette van Toots Thielemans en Always look on the bright side of life van Monthy Python tot Hijo de la luna van Mecano en Moonlight Serenade van Glenn Miller. De nummers kunnen aangevraagd worden via deze website. (PVH)