‘Beauty on Wheels’ op bezoek met caravan bij salon Maximilano in Moorsele

De beautysalons mogen pas open op 1 maart, maar bij Maximilano in de Canteclaerstraat in Moorsele was er donderdag al wat beweging. Geen mensenmassa, toch kwamen heel wat klanten af en aan even piepen.

Lisbeth Demuynck van beautysalon Maximilano, samen met Sam Aga van ‘Beauty on Wheels’.© SLW
Lisbeth Demuynck van beautysalon Maximilano, samen met Sam Aga van ‘Beauty on Wheels’.© SLW

“De voorbije maanden bracht ik de producten bij mijn klanten langs als ze daar om vroegen”, zegt Lisbeth Demuynck van beautysalon Maximilano. “Ze kijken er samen met mij zo naar uit om weer naar het salon te komen. Dat kan nog niet, maar ik was toch heel tevreden ze uit te nodigen naar ‘Beauty on Wheels’ vandaag. Iets waar ze maar al te graag op ingingen.”

Oude caravan

Met ‘Beauty on Wheels’ reist Sam Aga van ‘Diego Della Palma’ het land rond. Iedere dag houdt hij halt ergens in Vlaanderen. Vandaag was dat bij Lisbeth. “Een maand geleden kochten we deze oude caravan, we hebben die ingericht als een promo rijtuig”, legt Sam uit. “De mensen kunnen hier zien welke producten we aanbieden. Ze komen met concrete vragen waarop we een antwoord kunnen geven. En we steunen hiermee ook de instituten die al veel te lang in de kou staan.”

Niet open, wel aanwezig!

Daar is Lisbeth het volkomen mee eens. “Voor onze klanten is dit eens een positieve boodschap, onze sector komt al zo vaak op negatieve wijze in het nieuws. Daarom hebben we onze klanten uitgenodigd. Coronaveilig dan toch, ze komen gespreid. En we laten ze duidelijk merken: het is niet omdat we niet open zijn, dat we er niet zijn!” (SLW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.