'Beautiful People is een 'classy party' voor 25- tot 50-jarigen. "De muziek, met headliner Dave Lambert, eist uiteraard de hoofdrol op, maar we willen onze bezoekers ook andere ervaringen geven", legt Paul uit.

"We willen ze laten ontdekken, ervaren, hun zintuigen laten prikkelen, zich laten soigneren, restylen en we willen ze nieuwe concepten en producten leren kennen. Dat doen we tijdens een beurs met verschillende standjes. Daarnaast is er ook ruimte voor wat kunst met Hannes Dhaese en Oostendenaar Siegfried Vynck als absolute blikvangers. Een deel van de ticketverkoop gaat dit jaar trouwens naar een organisatie die psychologische aandoeningen bespreekbaar maakt en het taboe er rond wil doorbreken."

Ook Beautiful People gaat de ecologische toer op. "We willen we zoveel mogelijk afval vermijden en recycleren. We willen een kleine voetafdruk nalaten voor, tijdens en na ons evenement. We hebben daarbij aandacht voor recycleerbaar bestek en bekers, fairtradekoffie en ons drukwerk werd geproduceerd met milieuvriendelijke producten", aldus Dieter.

Er is muzikale aankleding vanaf 15 tot 5 uur. Muziek in combinatie met eten, een drankje, kunst en heel wat verwennerij, dat is wat Beautiful People typeert. Tickets zijn verkrijgbaar via tibbaa.com en via d'Ostendsche Ploate, vindictivelaan 10. Tickets kosten 13 euro in voorverkoop.

(JRO)

'Beautiful People is een 'classy party' voor 25- tot 50-jarigen. "De muziek, met headliner Dave Lambert, eist uiteraard de hoofdrol op, maar we willen onze bezoekers ook andere ervaringen geven", legt Paul uit. "We willen ze laten ontdekken, ervaren, hun zintuigen laten prikkelen, zich laten soigneren, restylen en we willen ze nieuwe concepten en producten leren kennen. Dat doen we tijdens een beurs met verschillende standjes. Daarnaast is er ook ruimte voor wat kunst met Hannes Dhaese en Oostendenaar Siegfried Vynck als absolute blikvangers. Een deel van de ticketverkoop gaat dit jaar trouwens naar een organisatie die psychologische aandoeningen bespreekbaar maakt en het taboe er rond wil doorbreken." Ook Beautiful People gaat de ecologische toer op. "We willen we zoveel mogelijk afval vermijden en recycleren. We willen een kleine voetafdruk nalaten voor, tijdens en na ons evenement. We hebben daarbij aandacht voor recycleerbaar bestek en bekers, fairtradekoffie en ons drukwerk werd geproduceerd met milieuvriendelijke producten", aldus Dieter. Er is muzikale aankleding vanaf 15 tot 5 uur. Muziek in combinatie met eten, een drankje, kunst en heel wat verwennerij, dat is wat Beautiful People typeert. Tickets zijn verkrijgbaar via tibbaa.com en via d'Ostendsche Ploate, vindictivelaan 10. Tickets kosten 13 euro in voorverkoop. (JRO)