Basin ChemEco nv schenkt 60 liter handgel aan wzc Amphora

Wzc Amphora is blij met de Alcogel van Basin ChemEco nv. © Foto Nele
Redactie KW

Basin ChemEco nv bracht een eigen gemaakte Alcogel op de markt. Het gaat om een ontsmettende handgel op basis van alcohol, die zeer welkom is in tijden van corona. De firma schonk 60 liter aan het woon-zorgcentrum Amphora.

De firma Basin ChemEco nv kan je vinden langs de Gravestraat in Wingene. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen dagelijks materialen van lijmen, vernissen en oliën. Hun klanten vinden ze vooral in de meubel-, interieur- en parketindustrie.

Ook onze firma kent de gevolgen van corona. Onze vertegenwoordigers zijn technisch werkloos. We kennen momenteel een enorm groot verlies want 70 procent van onze klanten kan niet werken door de lockdown. Dankzij onze eigengemaakte handgel, Alcogel, kan de firma intern openblijven. De handgel kan bij ons besteld worden”, vertelt marketing manager Alexander Verguchten.

Brandweer en Amphora

“Wij leven enorm mee met de helden van de vele verzorginstellingen. Aan het woon-zorgcentrum Amphora schonken wij met plezier 60 liter Alcogel. Daarnaast schenken wij nog 50 liter aan de brandweer van Wingene.”

De firma is te bereiken via info@basin.be. (NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier