Bart wint met #IeperChallenge gratis overnachting in B&B Bike and Breakfast

© Stad Ieper
Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Bart Lemahieu werd uitgeloot als winnaar van de #IeperChallenge. Meer dan 200 mensen namen deel aan de verschillende loop-/wandel- en fietsparcours.

In het voorjaar lanceerde Stad Ieper de campagne #SportersBelevenMeer. Deel van die campagne was de #IeperChallenge: verschillende loop-/wandel- en fietsparcours op de sociale media van Stad Ieper. Door deze route af te leggen en te registreren via de STRAVA-app werden sportievelingen opgenomen in een klassement. De challenges waren voor iedereen toegankelijk, dus ook voor de recreatieve wandelaar, jogger of fietser. Meer dan 200 mensen namen er aan deel.

Een onschuldige hand heeft vandaag een winnaar uitgeloot: Ieperling Bart Lemahieu. Bart heeft verschillende #IeperChallenge-parcours gefietst en gelopen. Hij kreeg donderdag uit handen van schepen van Sport Patrick Benoot, sportfunctionaris Tom Nelissen en B&B-uitbater Jimmy Demunck een gratis weekendarrangement. Bart mag in eigen stad gaan logeren in Bike en Breakfast; een gastenkamer in de Neerstraat in Ieper.

Voor deze actie kreeg Stad Ieper niet alleen de steun van gastenkamer Bike and Breakfast, maar ook van een aantal Ieperse sportievelingen en sportclubs. “Zij hielpen ons om de campagne bekender te maken bij het grote publiek”, zegt schepen van Sport Patrick Benoot. “Zij hebben zich ook geëngageerd om de #IeperChallenge parcours extra in de verf te zetten op hun persoonlijke sociale media. Daarom zijn we Emma Meesseman, Kenneth Tancré (Ieperse sportman van het jaar) , Leen Corneillie (Ieperse sportvrouw van het jaar) , Bart Callens, Steve Noyelle, Wesley Butstraen, Marvin Odent en de loopclubs de Lokomotiefrunners en de Stresskikkers heel erg dankbaar.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier