Bart Balcaen van Hitfabriek presenteert cd ‘Dancing Parasol – Hits Volume 1’

Danny De Roover (links) en Bart Balcaen uit Brugge. © (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In Dancing Parasol in Velzeke-Zottegem stelde Bart Balcaen uit Brugge (zaakvoerder van Hitfabriek) de compilatie-cd Dancing Parasol – Hits Volume 1 – Danny De Roover & Vrienden voor. Voor de presentatie zorgde Filip D’haeve van Swoop.

Danny De Roover is naast een bekende zanger ook de uitbater van Dancing Parasol; de Vlaamse Schlagertempel gelegen in Velzeke aan de poort van de Vlaamse Ardennen. Het is echter ook bekend van zijn deelname aan het VIER-programma The Show Must Go On. Bart Balcaen is de platenbaas van Hitfabriek, het label dat de Vlaamse muziek een warm hart toedraagt en eveneens al bekend plus nieuw talent steunt. “Het gaat hier om een uniek gebeuren”, zegt Bart Balcaen.

Danny De Roover
Danny De Roover© (Foto FODI)

“Het is immers de eerste keer dat een artiest een verzamel-cd uitbrengt, samen met bevriende collega-artiesten. Ik ben bijzonder tevreden dat ik daar met Hitfabriek mijn medewerking aan mag verlenen.” Deze collega-artiesten zijn niet van de minste : Frank Galan, Salim Seghers, Herbert Verhaeghe, Guy Neve, Torsten, Jennifer Breton, Manuel & Sylvia, Mr. Jive, Sammy Baker… Natuurlijk staat ook Danny De Roover op deze verzamel-cd, die op dat moment ook zijn allernieuwste single Vrouw van mijn leven voorstelde. “Ik koos voor deze artiesten, omdat ze allen op regelmatige basis bij mij komen optreden. Ze zijn hier bij wijze van spreken kind aan huis”, glimlacht Danny De Roover. “Op die manier is deze compilatie-cd een win-win situatie voor ons allemaal.” Tijdens de voorstelling kwamen heel wat collega-artiesten en vrienden opdagen om deze belangrijke gebeurtenis mee te maken.

(PADI)

Frank Galan en Christel
Frank Galan en Christel© (Foto FODI)

Ignace Crombez in charmant gezelschap.
Ignace Crombez in charmant gezelschap.© (Foto FODI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.