Barrier Vertier staat garant voor onvergetelijk einde van de zomer in Roeselare

Barrier Vertier is voor heel wat kinderen de vaste afsluiter van de zomervakantie. Op de foto herkennen we Jonah Muylle, Pieter Dewaele en kinderen Elle, Aure en Cis. (foto SB) © (foto SB)
Redactie KW

Voor de zevende keer slaan vrienden Jonah Muylle en Pieter Dewaele de handen in elkaar voor Barrier Vertier. Woensdag 28 augustus kunnen kinderen tussen vier en tien jaar zich uitleven in het grote bos en de weide van Grill De Barriere waar een hele namiddag in het teken staat van circus.

Na hun studies in Gent in Public Relations gingen Jonah en Pieter elk van start in de sector, Jonah in Cultuurkapel de schaduw en Pieter met zijn zaak Grill De Barriere. “Omdat tijdens de zomermaanden spelen in een donkere kapel niet echt aantrekt, besloten Pieter en ik om een samenwerking aan te gaan en zo organiseerden we zeven jaar geleden voor het eerst Barrier Vertier”, vertelt Jonah Muylle enthousiast.

Barrier Vertier is er voor kinderen tussen vier en tien jaar. “De namiddag straalt dynamiek en avontuur uit. Dat komt mede door het thema circus. Er zullen workshops zijn om de kneepjes van een acrobaat onder de knie te krijgen, een clown en goochelaar zullen van de partij zijn en naast paardrijden kunnen kindjes ook op gekke fietsen rijden. Kortom alles wat met circus te maken heeft, dat zal je op Barrier Vertier vinden. Om de kinderen aan te moedigen zich ook in het thema uit te dossen, wacht er voor verklede kindjes een cadeau”, aldus het duo.

Goed weer verwacht

De weergoden zijn de twee organisatoren gunstig gezind. “Vorige twee keer viel het weer tegen, maar nu ziet het weer er heel goed uit. Laten we hopen dat dat zo blijft, want het grote bos en de weide bij Grill De Barriere staan garant voor uren speelplezier. Wij kijken er dan ook enorm naar uit om iedereen woensdag te verwelkomen”, gaan ze enthousiast verder. Wie dat wil kan ‘s middags of ‘s avonds ook eten bij Grill De Barriere.

Kaarten voor deze speelnamiddag kosten in voorverkoop zeven euro en aan de deur tien euro. Ouders en grootouders mogen gratis binnen. “We willen wel aanraden om zoveel als mogelijk de kaarten vooraf te bestellen via www.deschaduw.be. Omwille van het goede weer verwachten we immers veel volk en enkel een kaartje vooraf geeft je de zekerheid dat je binnen kan”, besluiten Jonah en Pieter. (SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier