Barias schenkt 150 maaltijden aan minderbedeelde gezinnen in Roeselare

Chris Mullie met Katrien Casteleyn van De Graancirkel.© (gf)
Chris Mullie met Katrien Casteleyn van De Graancirkel.© (gf)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Verpakkingsspecialist Barias maakt van deze ongewone feestdagen een periode vol warmte en gezelligheid. In het bijzonder voor 150 alleenstaanden en gezinnen die het moeilijk hebben. Ze doen dat door het schenken van 150 foodboxen aan De Graancirkel.

“Barias draagt kwaliteit en duurzaam partnerschap hoog in het vaandel. Daarnaast vinden het management en de medewerkers sociaal engagement en lokale binding belangrijk. Tijdens één van onze interne brainstormsessies zochten we naar een actie voor het goede doel”, zegt founder ceo Chris Mullie. “Een idee dat meteen door het hele team gesteund werd. We dragen onze regio een warm hart toe. Zo kwamen we bij De Graancirkel terecht om onze actie vorm te geven.”

De Graancirkel verdeelt vanuit Roeselare voedsel aan alleenstaanden en gezinnen. Deze ‘sociale kruidenier’ neemt elke hulp om kwetsbare gezinnen te ondersteunen dankbaar aan. “Voor onze vrijwilligers is het geweldig als ze tijdens de feestperiode voor extra lekker eten kunnen zorgen. Voor de alleenstaanden en de gezinnen ook natuurlijk. Wij, als sociaal geëngageerde vereniging, krijgen energie van de lach op hun gezichten. Dankzij Barias bieden we een heleboel mensen een fijne kerst en eindejaar”, klinkt het bij Katrien Casteleyn van De Graancirkel.

Concreet schenkt Barias 150 foodboxen met feestproducten. Het gaat om voedingswaren die allemaal worden verpakt bij Barias zelf en enkel nog opgewarmd moeten worden. Ultiem gemak dus voor een gezellige avond. Ze kunnen zorgeloos genieten van lekker eten, van aperitiefhapjes tot dessert.”

De foodboxes worden door vrijwilligers van De Graancirkel bedeeld in Roeselare en Staden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier