Bar Trésor in Roeselare neemt vliegende start

De enige Roeselaarse zomerbar Bar Trésor heeft zijn start niet gemist. Zaterdag bezochten meer dan 2.300 bezoekers de zomerbar aan de Euroshop en zondagnamiddag mochten de zaakvoerders en hun team bijna 1.000 ouders met hun kinderen verwelkomen.

Foto SB © STEFAAN BEEL

“We hebben inderdaad onze start niet gemist”, lacht Francis Claeys. “Vrijdagavond konden onze gasten op de officiële opening genieten van lekkere cocktails en barbecue en de reacties op sociale media waren echt heel positief. Zaterdag kwamen meer dan 2.300 bezoekers over de vloer en was het volle bak. De sfeer was uitstekend, de mensen waren relax en politie en hulpdiensten hadden een rustige avond.”

“We waren wel verrast door de grote massa bezoekers, waardoor de bediening niet altijd kon volgen. Op een bepaald ogenblik hadden we cocktailglazen te kort en kwamen onze mensen handen te kort om iedereen onmiddellijk te bedienen. Dat is een punt dat wij tegen volgend weekend zullen verbeteren.”

Kinderanimatie voltreffer

Foto SB
Foto SB© STEFAAN BEEL

“Zondagnamiddag waren de ouders met hun kinderen ook op de afspraak. Met een kleine 1.000 mensen was het een gezellige drukte in het speeldorp. De kinderen amuseerden zich op de springkastelen en met de kinderanimatie, terwijl de ouders rustig konden genieten van een hapje en een drankje en konden bijpraten met andere ouders en vrienden. Zondagavond was het rustiger maar telden we toch om en bij de 300 gasten in Bar Trésor.”

“Wij zijn alleszins heel tevreden van ons openingsweekend en we hopen uiteraard dat het de hele zomer zo is. Veel volk, veel ambiance en geen miserie, zo wordt het een Roeselaarse topzomer.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.