https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Bar Abbaye Oudenburg lanceert actie om weergoden via Frank en Sabine te plezieren

Bar Abbaye hoopt met hun actie de weergoden gunstig te stemmen. © StudioGDL
Redactie KW

De echte zomer laat nog even op zich wachten. Maar Bar Abbaye, een zomerbar in Oudenburg, blijft niet bij de pakken zitten en lanceert een ludieke actie met een knipoog naar twee van hun favoriete weerapostelen: Frank Deboosere en Sabine Hagedoren. Elke Frank en Sabine wordt tot 21 juli getrakteerd op een dubbele consumptie.

“We moeten van deze zomer zelf het beste maken. Het rijk van de vrijheid is nabij werd ons gezegd voor de zomer. Na de slepende maanden van binnen te zitten, hunkert iedereen naar een zonnige zomer. Daarom zet Bar Abbaye, inmiddels een team van 35 mannen en vrouwen sterk, een actie op touw om de weergoden gunstig te stemmen”, zegt Martijn Verhelst, een van de eigenaars van Bar Abbaye.

Vriendschap en zonneschijn

“We zijn een jaar geleden begonnen met Bar Abbaye te midden de coronacrisis. Grote plannen, gemaakt voor corona, bleken hoe langer hoe meer niet meer haalbaar. We waagden echter de sprong om er, rekening houdend met de maatregelen, toch het beste van te maken”, zegt Simon Bronders.

En met succes. Bar Abbaye is inmiddels een begrip geworden en mag zich tot de beste zomerbars van West-Vlaanderen rekenen. Hoewel de zomer van 2021 nog geen zonnige zomer is geweest, rekent het team van Bar Abbaye erop dat ze vol zonneschijn en vriendschap zal zitten.

Samen het glas heffen

Om dit extra in de verf te zetten, lanceert het team een ludieke actie met een knipoog naar twee van hun favoriete weerapostelen: Frank Deboosere en Sabine Hagedoren. Iedereen met Frank of Sabine als voornaam op de identiteitskaart mag zich nu verwachten aan dubbele porties cocktails en/of lekker eten.

“Als 2021 ons een iets geleerd heeft, dan is het dat we er zelf het beste van moeten maken. En er het beste van maken, dat doen we beter samen”, vindt ook Sybren Taillieu.

“Dus, Frank en Sabine, als jullie de komende twee weken in de buurt van Oudenburg zijn: spring eens binnen. Hef het glas op een zonnige zomer, en wij geven je graag nog een glas extra”, knipoogt Nick Van Den Kerchove. “En Sabine – als je dit leest: I love you!”

De actie loopt tot 21 juli. Bar Abbaye vind je aan de Marktstraat 1 in Oudenburg en is op weekdagen open van 14 uur tot 1 uur en in het weekend van 12 uur tot 1 uur. Meer info op de facebookpagina.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten