Vier jonge ondernemers staken in september vorig jaar voor het eerst de hoofden bij elkaar om enkele weken later met hun idee naar de Oudenburgse burgemeester te stappen. Simon Bronders, Sybren Taillieu, Nick Vandekerchove en Martijn Verhelst stonden dinsdagavond dan ook te glunderen. Het resultaat van maanden voorbereiden en dagen zwoegen mag dan ook gezien: Bar Abbaye straalt gezelligheid en vriendschap uit.

Burgemeester Anthony Dumarey is vol lof over wat de vier twintigers realiseerden. "Dit is de belichaming van het nieuwe Oudenburg. Als stad zijn we bijzonder opgetogen om in jullie verhaal mee te stappen."

"Achter de muren van wat in de volksmond het barbecuekotje is, hebben we Oudenburg-sur-mer gecreëerd, een zandstrand in de polders met mogelijkheid om strandvolleybal te spelen of in echte provencestijl petanqueballen te gooien. En op de uitgestrekte ligweide wordt het tijdens zonnige dagen genieten."

Bar Abbaye is vanaf 1 juli tot eind augustus elke dag open van 13 tot 1 uur.

Vier jonge ondernemers staken in september vorig jaar voor het eerst de hoofden bij elkaar om enkele weken later met hun idee naar de Oudenburgse burgemeester te stappen. Simon Bronders, Sybren Taillieu, Nick Vandekerchove en Martijn Verhelst stonden dinsdagavond dan ook te glunderen. Het resultaat van maanden voorbereiden en dagen zwoegen mag dan ook gezien: Bar Abbaye straalt gezelligheid en vriendschap uit.Burgemeester Anthony Dumarey is vol lof over wat de vier twintigers realiseerden. "Dit is de belichaming van het nieuwe Oudenburg. Als stad zijn we bijzonder opgetogen om in jullie verhaal mee te stappen.""Achter de muren van wat in de volksmond het barbecuekotje is, hebben we Oudenburg-sur-mer gecreëerd, een zandstrand in de polders met mogelijkheid om strandvolleybal te spelen of in echte provencestijl petanqueballen te gooien. En op de uitgestrekte ligweide wordt het tijdens zonnige dagen genieten."Bar Abbaye is vanaf 1 juli tot eind augustus elke dag open van 13 tot 1 uur.