Bandit en Mieke besloten samen om nieuw album ‘Samen’ te verplaatsen naar eind oktober

Bandit en Mieke werken al langer dan vandaag samen, maar helaas moeten ze de release - door Covid - van hun cd 'Samen' uitstellen. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Bandit uit Passendale én Mieke stonden al zo vaak samen op het podium. Het is meer dan logisch dat ze ook samen besloten van een nieuw album uit te brengen. Nu besloten ze samen om de release van hun nieuwe cd ‘Samen’ te verplaatsen naar 23 oktober.

“Wat een jaar van heel veel leuke dingen had moeten worden, is zoals we allemaal inmiddels weten op 12 maart abrupt tot een einde gekomen. Het hele openbare leven ging op slot en tegelijkertijd daarmee ook al onze plannen”, zucht het duo. “Dat dit lang zou doorwerken en dat het niet zomaar zou opgelost zijn voelden we al eerder aan. Het einde van Covid-19 is inderdaad jammer genoeg nog altijd niet in zicht. We moeten allemaal voorzichtig zijn. Dat betekent dat we besloten van ons nieuw album ‘Samen’ te verplaatsen van 11 september naar 23 oktober, aangezien we door Covid-19 geen fysieke promo kunnen doen. En promotie is zo broodnodig om de aandacht te genereren bij een nieuwe release. Deze week komt wel onze nieuwe single ‘Indian Summer’ uit.” (PADI)

Bandit en Mieke besloten samen om nieuw album 'Samen' te verplaatsen naar eind oktober

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier