De gevolgen van het coronavirus worden alsmaar groter. Heel wat handelszaken zijn ondertussen gesloten. Bakkerijen mogen wel nog openblijven mits de nodige voorzorgsmaatregelen. Toch sloot Bakkerij Tom en Sandra begin deze week de deuren. "Ik ben maandag ziek geworden maar enkele dagen rust volstaan om weer de oude te worden, want het blijkt niet om corona te gaan. Intussen hebben we in de winkel een scherm en afstandsregels geplaatst zodat we woensdag weer kunnen openen."

Veel medeleven

"Het doet deugd dat de klanten echt met ons meeleven", vertelt zijn vrouw Sandra Depoorter. "Doordat ondertussen al veel feesten werden afgelast werden ook al heel wat bestellingen geannuleerd. Toch stonden er nog wat op onze agenda vooral voor komend weekend. De klanten begrepen onze situatie en wensten Tom veel beterschap. Ik doe dan ook een warme oproep om de maatregelen die onze regering ons oplegt, ook strikt op te volgen. Doen wat gevraagd wordt, kan echt mensenlevens redden en de epidemie indijken. Niemand vraagt erom om ziek te worden. Wees verstandig en doe het nodige. Laten we goed zorgen voor elkaar." (Nele Sabbe)

De gevolgen van het coronavirus worden alsmaar groter. Heel wat handelszaken zijn ondertussen gesloten. Bakkerijen mogen wel nog openblijven mits de nodige voorzorgsmaatregelen. Toch sloot Bakkerij Tom en Sandra begin deze week de deuren. "Ik ben maandag ziek geworden maar enkele dagen rust volstaan om weer de oude te worden, want het blijkt niet om corona te gaan. Intussen hebben we in de winkel een scherm en afstandsregels geplaatst zodat we woensdag weer kunnen openen." "Het doet deugd dat de klanten echt met ons meeleven", vertelt zijn vrouw Sandra Depoorter. "Doordat ondertussen al veel feesten werden afgelast werden ook al heel wat bestellingen geannuleerd. Toch stonden er nog wat op onze agenda vooral voor komend weekend. De klanten begrepen onze situatie en wensten Tom veel beterschap. Ik doe dan ook een warme oproep om de maatregelen die onze regering ons oplegt, ook strikt op te volgen. Doen wat gevraagd wordt, kan echt mensenlevens redden en de epidemie indijken. Niemand vraagt erom om ziek te worden. Wees verstandig en doe het nodige. Laten we goed zorgen voor elkaar." (Nele Sabbe)