Bakkerij Schoonvaere levert op zondagmorgen aan huis

Andy Schoonvaere en Stefanie Dujardin van Bakkerij Schoonvaere leveren op zondagmorgen verse broodjes aan huis. © DRD
Redactie KW

Goed nieuws voor wie het op zondagmorgen niet ziet zitten om in de rij te staan bij de bakker voor het ophalen van kraakverse broodjes. Bakkerij Schoonvaere levert sinds kort aan huis. Een service waarvan ondertussen heel wat mensen gebruik maken.

De tijd dat elke bakker brood aan huis leverde, sommige met paard en kar, ligt al een tijdje achter ons. Ook in Deerlijk was er al geruime tijd geen enkele bakker meer die voor deze service instond. Bakkerij Schoonvaere uit de Waregemstraat heeft daar nu verandering in gebracht en levert sinds kort weer bestellingen aan huis.

lange bakkerstraditie

“Bestellen kan enkel via de website https://bakkersonline.be/be-nl/bakkerijschoonvaere”,verduidelijken bakker Andy Schoonvaere en zijn echtgenote Stefanie Dujardin. Zij runnen sinds juli 2004 de bakkerij in de Waregemstraat 43. De woning heeft een lange bakkerstraditie, want vroeger bakte de familie Vandoorne er gedurende ettelijke jaren brood. “Er kan besteld worden tot ten laatste zaterdag om 18 uur.”

“Het is een heel eenvoudig systeem. Je kiest uit ons ruime assortiment van brood, koeken en pistolets, plaatst je bestelling en rekent daarna af. We hanteren de gebruikelijke winkelprijzen en rekenen 1 euro extra voor het thuisbezorgen. We streven er naar dat elke klant bediend wordt tussen 6.30 uur en 9 uur. Versheid en kwaliteit blijven ons handelsmerk. Onze broodautomaat is zeven dagen op zeven ter beschikking. Met onze thuisbezorgdienst hopen we onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Het gemak primeert…” (DRD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.