"Het personeel en de hulpverleners van AZ Zeno beleven een razend drukke tijd. Wij willen hen heel even de gedachten laten verzetten bij een lekker ijsje. Het aantal ijsjes dat we willen schenken, komt er niet zomaar. AZ Zeno telt momenteel 850 hulpverleners en personeel. Als we extra geld ophalen, dan schenken we dat in de vorm van ijsjes aan de rusthuizen", aldus Tamara, verantwoordelijke van Bakkerij Lefevere.

"Zo slaan we twee vliegen in één klap. De mensen van AZ Zeno worden mentaal ondersteund en Surprise, onze ijsleverancier, kan blijven produceren. Een ijsje sponsoren kost 1,50 euro. Graag zouden we de ijsjes eind volgende week schenken."

(DM)

Bakkerij Soetaert vind je in de Kursaalstraat in Heist. Bakkerij Lefevere heeft filialen in de Knokkestraat, de Patriottenstraat, de Lippenslaan 178 en de Westkapellestraat 396/2.

"Het personeel en de hulpverleners van AZ Zeno beleven een razend drukke tijd. Wij willen hen heel even de gedachten laten verzetten bij een lekker ijsje. Het aantal ijsjes dat we willen schenken, komt er niet zomaar. AZ Zeno telt momenteel 850 hulpverleners en personeel. Als we extra geld ophalen, dan schenken we dat in de vorm van ijsjes aan de rusthuizen", aldus Tamara, verantwoordelijke van Bakkerij Lefevere."Zo slaan we twee vliegen in één klap. De mensen van AZ Zeno worden mentaal ondersteund en Surprise, onze ijsleverancier, kan blijven produceren. Een ijsje sponsoren kost 1,50 euro. Graag zouden we de ijsjes eind volgende week schenken." (DM)