"Het is nog wel gebeurd, maar niet dat het zo lang duurde", zegt dochter Pascaline, die ondertussen in de voetsporen van haar pa is getreden en de druk beklante bakkerij runt.

De elektriciteit viel kort na 7 uur uit in heel wat straten op de Bosmolens, in de belendende wijk De Mol brandde er wel licht in heel wat huiskamers. Ook de straatverlichting moest er aan geloven. In de Leenstraat was het zelfs zo dat in bepaalde delen aan de ene kant van de straat de verlichting het wel deed en aan de andere kant niet.

Om kwart na acht was er opnieuw elektriciteit.

"Het is nog wel gebeurd, maar niet dat het zo lang duurde", zegt dochter Pascaline, die ondertussen in de voetsporen van haar pa is getreden en de druk beklante bakkerij runt. De elektriciteit viel kort na 7 uur uit in heel wat straten op de Bosmolens, in de belendende wijk De Mol brandde er wel licht in heel wat huiskamers. Ook de straatverlichting moest er aan geloven. In de Leenstraat was het zelfs zo dat in bepaalde delen aan de ene kant van de straat de verlichting het wel deed en aan de andere kant niet.Om kwart na acht was er opnieuw elektriciteit.