Badmintonclub Gits start seizoen met instuif

In de Hagebroekstraat ten huize van Martine Coens was het onlangs verzamelen geblazen voor de bestuursleden van de Gitse Badmintonclub. Zij bereidden er het nieuwe werkjaar voor.

Deze bestuursleden heten iedereen alvast van harte welkom bij de badmintonclub: Martine Coens, Xander Warsawski, Lieselot Lamote, Jonas Maes, Charlot Philips, Nele Cauwelier, Greet Maesen en Frans Maes. (foto EV)

Jonas Maes geeft een woordje uitleg: “We maakten intussen al een redelijke planning op tot het einde van het jaar met heel wat evenementen. Zo staat onze after work badminton op vrijdag 11 oktober en de kerstbadminton alweer op de nieuwe agenda. We blijven een echte familieclub voor jong en oud, zowel voor de recreatieve als voor de competitiespeler. Dit jaar willen we ook volop inzetten op het digitaliseren van onze werking. Zo zullen lessen en evenementen voortaan online geboekt kunnen worden.”

De eerste belangrijke datum is vrijdag 30 augustus. Dan is er een instuif voor kinderen vanaf het eerste leerjaar. Zij kunnen er om 18 uur genieten van een gratis proefles badminton. Aanmelden kan via jeugd@gitsebc.be met vermelding van naam en telefoonnummer. Voor wie graag recreatief badminton wil leren spelen, is maandag 16 september een datum om vrij te houden. Dan start de club met 10 recreantenlessen. Met drie wekelijkse speelavonden in Ogierlande biedt het lidmaatschap bij de Gitse BC daarna een jaar lang speelplezier. (EV)

Inschrijven voor de recreantenlessen kan via https://gitsebc.be/recreanten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.