AZ Zeno houdt infoavonden over coronavirus

© (Foto DM)
Redactie KW

Nu het coronavirus dichterbij komt, steken er heel wat vragen de kop op. Daarom voorziet het team Infectiepreventie en -Beheersing van AZ Zeno volgende week verschillende infoavonden op de 3 campussen.

Breekt het coronavirus straks bij ons uit? Zal het vanzelf weer verdwijnen deze zomer? Hoe groot is de kans dat ik het krijg? Wie heeft een verhoogd risico op overlijden bij een besmetting met het virus? Kan ik mij laten vaccineren? Moet ik een masker dragen als ik de straat op ga? Moet ik mijn reis naar het zuiden annuleren? Hoe is het ziekenhuis voorbereid op patiënten met een mogelijke coronavirus-besmetting?

Op die en heel veel andere vragen zal het team Infectiepreventie en -Beheersing een antwoord geven tijdens de infosessies die op 3 en 5 maart 2020 worden georganiseerd. De sessies zijn vrij toegankelijk voor alle medewerkers, artsen, patiënten, bezoekers, zorgverleners en geïnteresseerden op de campussen Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem. Inschrijven hoeft niet.

Op dinsdag 3 maart geeft het team Infectiepreventie en -Beheersing in campus Knokke. Er zijn sessies in auditorium De Bolle om 11 uur, 11.30 uur, 12 uur, 12.30 uur, 13 uur en 13.30 uur. Op donderdag 5 maart in de cafetaria van campus Blankenberge om 14 uur, 14.30 uur, 15 uur en 15.30 uur. En op donderdag 5 maart in campus Maldegem LDC Oud Sint-Jozef om 18 uur, 19 uur en 20 uur.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier