AZ Zeno Campus Maldegem in gebruik genomen

De eerste patiënte, Thérèse, op consutatie. We herkennen ook directeur Patrice Buyck.
Stefan Vankerkhoven

De nieuwe AZ Zeno campus Maldegem, een onderdeel van het AZ Zeno ziekenhuis in Knokke, is op 15 juli officieel in gebruik genomen. De voorbije vijftien jaar vond je de campus in de Stationsstraat 27, maar deze locatie werd gaandeweg te klein. De oude Rijkswachtkazerne bleek – na grondige verbouwingswerken – de ideale plaats om uit te breiden.

De nieuwe campus bevindt zich aan het rond punt langs de Brugse Steenweg, nummer 183E, in Maldegem. Patiënten kunnen er terecht voor consultaties binnen de disciplines neus-keel-oor, gynaecologie, kindergeneeskunde, neurologie, psychiatrie, orthopedie, reumatologie, endocrinologie, algemene chirurgie en mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Daarnaast is er een gespecialiseerd hoorcentrum aanwezig.

Voortaan ook radiologie

Op de nieuwe locatie van AZ Zeno campus Maldegem kan je voortaan ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan radiologische onderzoeken en medische beeldvorming. Daartoe investeerde AZ Zeno in gloednieuwe hoogtechnologische apparatuur voor mammografie of borstonderzoek, RX en echografie. Wie een radiologisch onderzoek nodig heeft kan binnen de 2 werkdagen langskomen.

Afspraak plannen

Een consultatie plannen kan telefonisch via 050 533 000, of online via www.azzeno.be (afhankelijk van de arts of discipline).

De allereerste consultatie op 15 juliop de nieuwe campus was weggelegd voor Thérèse, die meteen in de bloemetjes werd gezet.

Voor wie nieuwsgierig is en graag een kijkje neemt in de nieuwe campus organiseert het ziekenhuis binnenkort enkele rondleidingen. Voor de concrete data hou je best www.azzeno.be in de gaten, of de facebookpagina van het ziekenhuis: www.facebook.com/AlgemeenziekenhuisZeno.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier