AZ West zoekt dringend artsen in opleiding of artsen-stagiairs uit de regio Veurne - Westkust. Deze oproep zette Klaas Vandevyvere vandaag op Facebook.

Bemanning pretriagepost

Klaas is arts, lid van de pandemiecel Covid-19 en verbindingsofficier tussen het AZ en de huisartsen. Hij zoekt deze mensen om de pretriagepost te bemannen in allerlei ondersteunende functies. Wie tot deze groep behoort kan met Klaas contact opnemen via Facebook of via zijn gsmnummer 0473982991. Eerder deed de arts ook al een oproep naar 30 saturatiemeters.

AZ West zoekt dringend artsen in opleiding of artsen-stagiairs uit de regio Veurne - Westkust. Deze oproep zette Klaas Vandevyvere vandaag op Facebook.Klaas is arts, lid van de pandemiecel Covid-19 en verbindingsofficier tussen het AZ en de huisartsen. Hij zoekt deze mensen om de pretriagepost te bemannen in allerlei ondersteunende functies. Wie tot deze groep behoort kan met Klaas contact opnemen via Facebook of via zijn gsmnummer 0473982991. Eerder deed de arts ook al een oproep naar 30 saturatiemeters.